Bijeenkomst op 10 november ‘Energie voor de glastuinbouw’

agenda Datum
18/10/2022
Voor velen van u is het een hectische tijd met energieprijzen die als een jojo op en neer gaan. Wat is een goede toekomststrategie voor uw bedrijf? Doorgaan op de vertrouwde weg of een nieuwe strategie ontwikkelen voor uw bedrijf om op termijn minder gevoelig te zijn voor prijsschommelingen en geopolitieke spanningen. We hebben twee interessante inleiders voor u kunnen vastleggen.

Adrie Bom-Lemstra, voorzitter van Glastuinbouw Nederland, zal ingaan op alle initiatieven die de sectororganisatie onderneemt om samen met de overheid te komen tot stabielere energieprijzen en tot een pakket aan innovaties en investeringen gericht op het versnellen van de energietransitie.

Daarnaast zal Remco de Boer, expert en publicist op het vlak van internationaal energiebeleid, u informeren over de internationale trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op uw energieprijzen. Remco is ook bekend van zijn podcast ‘Studio Energie’. Een podcast waarin hij spreekt met hoofdrolspelers in het Nederlandse energie- en klimaatdebat. Een aanrader voor iedere ondernemer.

Het wordt dus een interessante avond, zeker als u aan de slag wilt met uw energievisie voor de komende jaren.

Graag nodigen we u uit voor onze bijeenkomst op:

Datum: Donderdag 10 november 2022
Aanvang: Inloop 19.45, start 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Adviescentrum Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe
Industrieweg Oost 16, Elst

We kijken uit naar uw komst.

Aanmelden kan via de website van Greenport Arnhem-Nijmegen.

Terug