Nieuwjaarsbijeenkomst

agenda Datum
19/12/2022
Nog even en de Kerstdagen staan weer voor de deur, het einde van 2022 nadert met rasse schreden. Onze planning voor bijeenkomsten in 2023 is begonnen en de eerste staat al op de agenda.

U bent van harte uitgenodigd voor onze nieuwjaarsreceptie op 13 januari aanstaande bij 'Boerderij de Lande' aan de Karstraat 91 te Huissen. De bijeenkomst start om 15.30 uur en duurt tot omstreeks 18.00 uur. Onze coordinator Radboud Vorage zal het welkomstwoord verrichten en daarna zal onze voorzitter Guus van Logtestijn het woord nemen. Wij hebben dit jaar Jill Hullzinga van Plantion als gastspreekster. Zij gaat ons als marketingdeskundige vertellen over de 'gemaksgeneratie'. Deze generatie is niet meer weg te denken uit onze economie. Wie zijn zijn en waar zijn zij naar op zoek? En hoe kunt u als ondernemer in hun behoefte voorzien? Jill vertelt u er graag meer over. Mocht u uw collega of partner willen meenemen, zij zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst en kan via een bericht te sturen naar info@glastuinbouwpact.nl onder vermelding van 'aanmelden receptie'.

Boerderij de Lande, Karstraat 91 in Huissen
Terug